Studio Eos av Desenio: Utstilling i 4. etasje - Steen & Strøm 1797

Studio Eos av Desenio: Utstilling i 4. etasje

Studio Eos av Desenio ‘Live your light’

 

Nå kan du finne utstillingen til Desenio ‘Live your light’ i 4. etasje på Steen & Strøm.

Dykk ned i en Middelhavsdrøm der et avslappet liv lar deg rense tankene og finne fred i de små øyeblikkene. Desenios nye fotokolleksjon Studio Eos tar navnet sitt fra soloppgangens greske gudinne, som inspirerer deg til å oppdage ditt sanne kall og å leve ut ditt lys.

 

«Denne kolleksjonen tar oss til Kykladene, med deres unike natur og pittoreske landsbyer. Den distinkte arkitekturen med hvitkalkede hus, kirker med blå kupler og smale stier som fører ned til Egeerhavet, gir de perfekte forutsetningene til å være ett med naturen og å føle seg levende» sier Annica Wallin, Creative Director i Desenio.

 

Studio Eos ble fotografert i Kykladene, en øygruppe i Egeerhavet, sørøst for fastlandet i Hellas. En av stedene vårt team besøkte var øya Milos og det måneaktige landskapet ved stranden Sarakiniko. Med de hvite, vulkanske steinformasjonene og det klare, blå vannet, så minner det måneaktige landskapet i Milos oss om naturens styrke og skjønnhet.

«Kolleksjonens blå og hvite fargepalett er det store denne sesongen, og gir en beroligende og frisk følelse i hjemmet ditt», sier Annica Wallin.

 

Inviter Middelhavets magi inn i hjemmet ditt! Miks og match vakre naturplakater med kjent arkitektur og beroligende strandbilder i en klassisk blå, hvit og beige fargepalett. Ved hver nye soloppgang har du en sjanse til å leve ut ditt lys.

 

Du kan se de nydelige bildene i vår 4. etasje og kjøpe via Desenio.no.