Summerbird påske - Steen & Strøm 1797

Summerbird påske

Summerbird feirer våren og naturens økologiske smaker med sprø mandler, sjokolade med fruktige toner og raffinerte påskeegg som har referanser til både moderne gastronomi og det klassiske franske kjøkken. Finn dine påskefavoritter her:

Påskeegg i sølv

Summerbird sitt 19. design av påskeegget har fått navnet Cannelé. Det er en hyllest til det legendariske franske bakverket Cannelé og de vakre kobberformene som gir Canneléen dens klassiske karakter. Du får påskeegget i tre størrelser.

Egg couture

Marsipan av valsede middelhavsmandler, kombinert med praliné, vaniljekaramell eller lakriskaramell, vendt i det fineste pulver av enten sjokolade, bjørnebær eller rabarbra. Egg Couture er inspirert av vårens delikate farger, og bringer store smaksopplevelser med seg.

orginale påskeegg

9 Classic Eggs er Summerbird sitt påskeforslag til en eske som hyller både klassiske smaker og moderne gastronomi. En eske som setter alle sansene i spill. Esken inneholder 9 sjokoladepåskeegg i 9 smaksvarianter.

Sjokolade eske

Spring Collection er den ultimate påskeesken, fylt med Summerbird sine egne favoritter. Denne esken hyller både det klassiske og det moderne og egner seg ikke bare til å skjemme bort seg selv, men også som vertsgave. Spring Collection er det ultimate påskeegget.

Fløteboller

En nyhet i sortementet: Mini Spring. En ekte vår-sjokoladebolle bestående av en saftig marsipanbunn, et friskt skum av vanilje, pasjonsfrukt og mango, overtrukket med et tykt lag av Amazonas 61 % sjokolade og til slutt pyntet med revet kokos og florlett mango. En frisk sjokoladebolle som gir varme vårfornemmelser.

Du finner alt hos Summerbird på Steen & Strøm.