Tid for bryllup - Steen & Strøm 1797

Tid for bryllup

2022 er året hvor man skal ta igjen to år med bryllupsfeiringer og flere har sikkert fått invitasjoner til feiringer både innlands og utenlands. Det viktigste å tenke på som bryllupsgjest, er at man treffer på dresskoden. Med andre ord at man ikke kler seg i lang kjole dersom det står “cocktail” eller i kort kjole dersom det står “black tie”. Vi har samlet nydelige kjoler og tips for å gjøre det enkelt for deg å nyte festivitetene nå som vi endelig kan feire kjærligheten med en stor fest igjen! 

KLASSISK BRYLLUP

Når det står Black-tie på bryllupsinvitasjonen er det ingen grunn til å bli stresset. Faktisk vil det være ganske enkelt å oppnå kravene til denne kleskoden, du må bare huske på et par ting: Velg en lang kjole med et elegant design, uten for mye utringing. Ta gjerne med et sjal som dekker over skuldrene dersom vielsen holdes i en kirke. Tenk på lekre detaljer som smykker, tilbehør og sko.

BYBRYLLUP

Semi-formal krever et mer avslappet utseende enn det som kreves ved et formelt black tie-arrangement. Det er en måte å fortelle gjestene å ta på seg noe fint uten alle restriksjonene. Gå fremdeles for den litt lengre kjolen.

HAGEBRULLYP

Dette indikerer at bryllupet vil bli holdt utendørs, noe som betyr at arrangementet vil være mye mer avslappet, spesielt når det kommer til antrekk. Ikke vær redd for å matche naturen med florale print eller delikate farger. PS! Pass på at du tar frem noen behagelig sko uten stilet hel.

BOHEMSK BRYLLUP

Stort sett vil bohemsk inspirerte bryllup befinne seg ute eller i en låve. Dette betyr derimot ikke at man skal skippe finstasen. Tenk tilfeldig, løst og ledig. Her kan du leke deg med duse farger og detaljer.

DESTINASJONSBRYLLUP

Italia er blitt en svært populær bryllups destinasjon. Langs Amalfikysten og på Capri finner man en rekke fantastiske lokasjoner til et mer tropisk bryllup. Er du invitert i et bryllup som befinner seg på et sted som Italia med varme dager og fine solnedganger? Da anbefaler vi sommerkjoler i bomull, gjerne med cut-outs. Hvis bryllupet holdes ute og været er strålende, bør du vurdere å legge med et par solbriller i vesken.

BORGERLIG BRYLLUP

En perfekt måte å være både komfortabel, men også fasjonabel. Dresser for kvinner blir mer og mer populært – både for bruden, men også for gjestene. For det første er de svært allsidige ved at du kan style dem alt fra moderne til en mer romantisk look. For det andre er de svært komfortable og gjør det enkelt å bevege seg rundt i mange timer – og la oss ikke glemme lommene.