Tips til et mer voluminøst og fyldig hår - Steen & Strøm 1797

Tips til et mer voluminøst og fyldig hår

Vi har fått hjelp av Adam og Eva for å gi deg de beste tipsene for å få mer voluminøst og fyldig hår. 

For de som ønsker fyldigere hår, kan den beste hårfortykkende sjampoen og balsamen utgjøre hele forskjellen. Fortykkende sjampo fungerer godt, men det er viktig å finne en som ikke er for tung. En god fortykningssjampo skal føles lett. Du bør unngå silikoner, sulfater, parabener, falater. Man kan ha lett for å legge mange produkter oppå hverandre, men dette gjør ikke annet enn å tynge ned håret. Et ennet tips er at nyvasket hår bør brukes til din fordel, slik at du igjen ikke har for mange lag med produkter i håret ditt. Jobb godt med en rundbørste når du føner håret ditt, og du har dermed allerede da mer volum! Med dette i tankene er dette de beste produktene for et mer voluminøst og fyldig hår.

 

Shu Uemura – Muroto Volume

Muroto Volume renser skånsomt, pleier og tilfører langvarig volum. Den skaper en rebalanse av naturlige oljer og etterlater trådene smidige med en vektløs finish. Hårfibrene er forsterket, beskyttet mot skader og er i stand til å opprettholde sprett og bevegelse. Hårpleie i luksus klassen og en bestselger hos Adam og Eva i mange år.

Shu Uemura – Ashita Supreme

Som nevt er det viktig med et rent hår for å kunne oppnå volum i håret. Ashita Supreme serien til Shu Uemura er en rensende og styrkende serie, som er perfekt for deg som vil styrke håret ditt. Ashitaba er en plante funnet i Japan som også blir kalt “morgendagens blad”. Navnet oppstod når man først kuttet av en del av planten og etter 24 timer vokste det allerede ut et nytt blad. Det er derfor du vil oppleve at i løpet av 24 timer avsløres hårskjønnheten fra røtter til tipp etter bruk av disse produktene.

Du finner alle produktene hos Adam og Eva på Steen & Strøm.