TRYGG HANDEL - Steen & Strøm 1797

TRYGG HANDEL

Her er noen gode råd for å sikre en så trygg handel som mulig på Steen & Strøm! 

På Steen & Strøm Dept. Store finner du det meste av det du trenger; flotte gaver, fine klær og god mat og drikke. Det er ikke vegger mellom avdelingene, noe som i utgangspunktet gjør arealene romslige med lite trengsel. Vi har pilet opp anbefalte ruter du kan ta inne på senteret, og har separat inn- og utgang.

Gode råd:

  • gratis parkering på Grand Garage i 1 time om du handler for over 1000kr i utvalgte butikker. Les mer her.
  • Gratis hjemlevering i butikkene listet nedenunder.
  • Følg med på åpningstidene på vår nettside og på Google. Utnytt deg av de rolige tidspunktene om du har mulighet, og legg gjerne besøket ditt tidlig eller sent, når det er færre folk på senteret.
  • Flere av butikkene tilbyr «Klikk & hent» eller lar deg enkelt bestille hjem. Det gjør det mulig for deg å gjøre både research og handel hjemmefra, og så hente varen like etterpå ved å ta en kjapp tur innom Steen & Strøm.
  • Gavekortet vårt er en ideell gave, og passer for store og små i alle anledninger. Kortet kan kjøpes i 1. etasje eller på nett og mottas i posten: https://igive.no/gavekort/steen-strom/ Med unntak av Vinmonopolet, Matkroken og noen utvalgte butikker i Food Courten, kan kortet brukes i alle butikker på hele magasinet. Totalbeløpet kan deles opp, og man kan handle i flere butikker med samme kort.

Trygghetstiltak

For at det skal være så trygt som mulig å besøke Steen & Strøm Department Store, innførte vi allerede i mars en rekke tiltak, basert på faglige anbefalinger.

Alle avdelinger har åpne innganger, noe som gjør at man i stor grad slipper å forholde seg til dørhåndtak, som vanligvis er en viktig smittekilde. Det er likevel satt inn ekstra ressurser for hyppig desinfisering av de dørhåndtakene som finnes, samt andre kontaktpunkter som heisknapper, display, håndløpere i trapper, kraner på toalettene m.m.. Hånddesinfiseringsmidler er utplassert ved inngangene og andre strategiske steder i varemagasinet, og det vises nyttig smitteverninformasjon på alle skjermene i magasinet.

Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for en trygg og behagelig julehandel, men er naturligvis avhengige av at kundene også tar ansvar i forhold til hygiene og trygg avstand. Vi oppfordrer alle besøkende om å følge Folkehelseinstituttets råd om god og hyppig håndhygiene, holde avstand til hverandre og holde seg hjemme om man er i karantene eller kjenner på symptomer. Så er alle er hjertelig velkomne til Steen & Strøm Dept. Store og en trivelig julehandel.

 

Gratis hjemlevering i følgende butikker:

1. ETASJE

Mulberry

Gucci

Balenciaga

Valentino

S&S Designer Bags and Accessories

2. ETASJE

Armani Herre

British Designers

Denim Herre

Hugo Boss

Polo Ralph Lauren

S&S Formal

S&S Man

S&S Underwear

Collage The Shop

3. ETASJE

International Designer

Æra Fashion

Juicy / Lois

Scandinavian Fashion

S&S Women

Hugo Boss

Filippa K Dame

Polo Ralph Lauren

4. ETASJE

S&S Trend