Trygghetstiltak hos Steen & Strøm Department Store - Steen & Strøm 1797

Trygghetstiltak hos Steen & Strøm Department Store

Steen & Strøm er med på den nasjonale dugnaden som kreves av alle i denne spesielle og krevende tiden vi er inne i nå. Som et varemagasin med en historie som strekker seg tilbake til 1797, har Steen & Strøm vært gjennom mye. Den situasjonen vi står i nå er helt spesiell, men vi skal komme oss gjennom den – sammen.

For at det skal være så trygt som mulig å besøke Steen & Strøm i disse tider, har vi innført en rekke tiltak for å ivareta alle våre kunder og ansattes ve og vel. Det er også viktig for oss å presisere at vi følger situasjonen nøye, og at vi til enhver tid tilpasser oss de råd og retningslinjer gitt fra helsemyndighetene.

Alle avdelinger hos Steen & Strøm Department Store har åpne innganger, noe som gjør at man i stor grad slipper å forholde seg til dørhåndtak, som kan være en utsatt smittekilde. Det er også satt inn ekstra ressurser for kontinuerlig desinfisering av de dørhåndtakene som finnes, samt andre kontaktpunkter som heisknapper, display, håndløpere i trapper, kraner på toalettene m.m..

Hånddesinfiseringsmidler er utplassert ved inngangene og andre strategiske steder i varemagasinet. Relevant smittevernsinformasjon vises på alle skjermene i magasinet, og vi har egne instrukser for melding av smitte. Vi oppfordrer alle ansatte til å ha på seg munnbind noe vi også oppfordrer besøkende til å ha på seg i butikkene, og pålegger besøkende å ha på seg hos våre spisesteder. Alle ansatte forholder seg selvsagt til gjeldende karanteneregler.

Varemagasinet har ikke vegger mellom avdelingene, noe som bidrar til gode og romslige arealer med lite trengsel. Vi anbefaler også å besøke magasinet på morgenen mellom 10.00 – 12.00 når det er færre besøkende. 

Vi vil benytte muligheten til å takke de mange ansatte som stiller på jobb og bidrar til at hverdagen vår kan virke så normal som mulig. Alle våre butikkers dyktige ansatte følger naturligvis retningslinjene som er gitt av offentlige helsemyndigheter, og de står på hver dag for at du kan få en fin og trygg opplevelse hos oss.

Vi oppfordrer generelt alle besøkende til å følge rådene som myndighetene gir om god og hyppig håndhygiene og holde avstand til hverandre, men det er også viktig for oss og stå sammen i en vanskelig tid. Vi har gjort det før, og vi klarer det igjen!