Valentine's day; den perfekte gaven - Steen & Strøm 1797

Valentine’s day; den perfekte gaven

Valentine’s Day er rett rundt hjørnet, og vi vil gjøre det enklere for deg å finne den perfekte gaven til de eller den du er glad i! Det er hyggelig å kunne skjemme bort din kjære, men man kan også skjemme bort seg selv med en deilig hodebunnsmassasje hos Adam og Eva eller nyt deilig sushi hos Jonathan Sushi.

En opplevelse

Unn deg selv og en du er glad i med en behandling hos Adam og Eva på Steen & Strøm. De tilbyr alt fra farging og klipp, til hodebunnsmassasje og skjeggklipp

Bestill time HER.

Få fine negler til Valentine’s. Gi bort selvpleie og velfortjent avkobling med manikyr eller pedikyr hos Lakkbar på Steen & Strøm. Hvis du booker en behandling til mor og datter, vil datter få manikyr til kun 100,- kroner!

Bestill time HER.

Gavekortet vårt er den ideelle gaven som passer for store og små i alle anledninger. Gavekortmaskinen holder til i 1. etasje eller så kan du kjøpe gavekortet på nett HER.

Invitert til en hyggelig lunsj eller middag i Food Courten på Steen & Strøm. Her finner du en rekke ulike restauranter for en hver smak. Se alle restaurantene HER.

Til henne
Til han

Ikke glem morsdag! Se våre gavetips her.