Velkommen Valentino - Steen & Strøm 1797

Velkommen Valentino

Valentino har åpnet sin første butikk i Norge i vår 1. etasje! Den nydelige butikken kombinerer overdådige detaljer, med herlig palazzo atmosfære for å skape den beste atmosfæren for deg, men også for sine nydelige varer.

 Den 99 kvadratmeter store tilbehørsbutikken markerer et viktig steg ikke bare for oss, men også for Valentinos egen internajonale butikkekspandering hvor de fortsetter å utvikle deres innovative butikkonsept utviklet av Valentinos kreative team i samarbeid med den anerkjente britiske arkitekten, David Chipperfield.
Butikkonseptet kombinerer det gamle med det nye, for å skape en Palazzo atmosfære og styrer dermed unna det rene showrommet og går mot et nytt arkitektonisk butikkformat. De arkitektoniske utsmykningene er designet for å fremheve de nydelige varene med diskré bruk av overdådige detaljer som messingdekor for display, fargerike tepper, fløyel sittegrupper, marmorbord, noe lyset også fremhever.
Den nye Oslobutikken er vertskap for det fantastiske Valentino Garavani tilbehørskolleksjonen for både kvinner og herrer. Målet er å skapet en personlig atmosfære, mens man beholder merkets fundamentale verdier som håndverk, romantikk og klassisk stil.
Velkommen til Valentino i vår 1. etasje!