burger button

Nyhet: Matcha Vanilla Latte

Har du prøvd nyheter fra Lakrids by Bülow? Drøm deg bort til en frodig japansk skog og rolige zenhager med den nye smaker Matcha Vanilla Latte. Prøv den i dag hos Lakrids by Bülow på Steen & Strøm. 

Nyt de subtile jordnotene av matcha av grønn te kombinert med søt lakris, det hele dekket med myk hvit sjokolade med noter av fløte og vanilje og omgitt av et knasende sukkerskall. En virkelig grønn symfoni. LAKRIDS LOVERS-smakene produseres i et svært begrenset antall og er eksklusivt tilgjengelig i LAKRIDS BY BÜLOW-butikker og på lakridsbybulow.no. Produktinformasjon

De beste ingredisene
Alle ingrediensene er spesielt valgt ut og levert av de beste leverandørene fra hele verden. 

Matcha er en japansk grønn te som er kjent for sin bitre og søte smak med et snev av jordnoter. Den pulveriserte grønne teen er laget av teblader som har vokst i skyggen og så er malt til et fint pulver. Jordnotene fra matcha passer perfekt sammen med søt, kremaktig hvit sjokolade.

Vi bruker alltid sjokolade av høyeste kvalitet i våre sjokoladeovertrukkede produkter. Den hvite sjokolade er mild i smaken – søt, glatt og med et hint av vanilje.

Vaniljens søtlige, aromatisk smak er perfekt i desserter og kaker – og ikke minst i en lakriskule med kremet hvit sjokolade.

Søt lakris, men i balanse med sin egen styrke – tilsatt en ekstra finesse i form av naturlig anis.