burger button

News

Åpningstider påsken
Se åpningstidene til Steen & Strøm for påsken 2024.
Summerbird påskeegg
Summerbird sin påskekolleksjon byr på sjokoladedrasjerte mandler, vårens fløteboller, hånddekorerte vaktelegg, fargerike klassiske påskeegg og en mørk sjokoladebar pyntet med karamelliserte hasselnøtter og vakre sjokoladeegg.
Awakening
Årets vårkampanje på Steen & Strøm er en hyllest til våren og alle de gode følelsene denne sesongen vekker i oss.
Holzweiler Fall 2024 Ready-to-Wear Collection
Vi gratulerer Holzweiler med nok et imponerende show under årets London Fashion Week
Påskedessert
Oliviers & Co sin oppskrift på Creme Brule med en påskevri med appelsin byr på en ekstraordinær kombinasjon av tradisjonelle franske smaker med et moderne tvist, garantert å imponere gjestene dine.
Ægg til påskefeiring
Feir våren og påsken med en fantastisk ÆGG-kolleksjon fra Lakrids by Bülow. Perfekt til påskefeiringen eller som en overraskelse til noen du er glad i.
Drunk Elephant nå tilgjengelig hos Steen & Strøm Beauty Hall
Oppdag Drunk Elephant revolusjonerer hudpleie nå hos Steen & Strøm Beauty Hall. Dykk inn i en verden av rene, effektive produkter.
Tech Hall by Scandinavian Photo
Velkommen til Tech Hall by Scandinavian Photo i 5. etasje på Steen & Strøm. Her kan du oppleve 1100 kvadratmeter med teknologiprodukter fra ledende merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø designet spesielt for å inspirere og gi liv i dine ideer.
Awakening windows
Årets vårkampanje, Awakening, er en hyllest til våren og alle de gode følelsene denne sesongen vekker i oss. I forbindelse med kampanjen har vi laget en vindusutstilling i Nedre Slottsgate.
BOSS x Naomi
Dive into a world of sophistication and style with the latest Naomi x Boss Spring/Summer 2024 collection, exclusively available at Steen & Strøm.