burger button

New Season, New Scent

Våren er rett rundt hjørnet, og det betyr at det er på tide å friske opp parfymesamlingen din med noen nye dufter som passer perfekt til den kommende årstiden. Heldigvis har Fredrik & Louisa en fantastisk kampanje hvor du kan få hele 30% rabatt på utvalgte parfymer og deodoranter. 

Her er våre topp 5 valg for vårparfymer fra Fredrik & Louisa:

Replica Springtime in a Park fra Maison Margiela er en unisex duft som fanger følelsen av en vårdag i en park med noter av pære, bjørkeblader og cypresstrevirke. Denne duften gir en følelse av natur og friskhet som passer perfekt til vårsesongen.

Acqua di Gioia fra Giorgio Armani er en forfriskende og elegant duft som inneholder noter av mintblader, sitron, jasmin og cedertre. Den gir en følelse av friskhet og harmoni, perfekt for vårens oppvåkning.

Blu Mediterraneo Fico di Amalfi fra Acqua di Parma er en herlig unisex duft som inneholder noter av fiken, mandarin, appelsinblomst og tre. Den gir deg en følelse av å være ved kysten av Amalfikysten og er ideell for vårens solrike dager.

Chanel Chance Eau Tendre er en delikat og romantisk duft som kombinerer noter av grapefrukt, kvitten, jasmin og hvit musk. Den gir deg en følelse av friskhet og femininitet, perfekt for de første varme vårdagene.

Dior J'adore Injoy er en livlig og energisk duft som kombinerer noter av sjøsalt, jasmin, tuberose og aprikos. Den er inspirert av gleden ved å være ved havet og er ideell for de som elsker en frisk og sommerlig følelse.