burger button

Tech Hall by Scandinavian Photo

Velkommen til Tech Hall by Scandinavian Photo i 5. etasje på Steen & Strøm. Her kan du oppleve 1100 kvadratmeter med teknologiprodukter fra ledende merkevarer i et inspirerende og kreativt miljø designet spesielt for å inspirere og gi liv i dine ideer. 

La de ansatte hos Scandinavian Photo veilede deg blant Nordens bredeste Touch & Try-sortiment for en hands-on opplevelse av de sjeldne med det nyeste innen foto, video, lyd og teknologi. Her finner du også tilbehøret som hever kvaliteten på innholdet ditt og gjør den kreative prosessen enklere. 

Scandinavian Photo vil arrangere jevnlig eventer i deres Tech Hall - en møteplass for kunnskap, inspirasjon og nettverksbygging. Og for deres bedriftskunder stårt deres B2B-team klare til å diskutere og visualisere løsninger som oppfyller deres spesifikke behov. 

Tech Hall by Scandinavian Photo - Steen & Strøm

Alt du kan finne hos Tech Hall by Scandinavian Photo:

Touch & Try: Utforsk Nordens bredeste sortiment av Touch & Try foor en hands-on opplevelse med det nyeste innen teknologi
Studio 1: Eksperimenter med farge- og lysinnstillinger for å ta imponerende studiobilder
Studio 2: Lag din egen unboxing-video, YouTube-innhold, eller strøm live til dine følgere i et fullt utstyrt studio
Tech Bar: Møt andre kreative mennesker over varme og kalde drikker laget av en barista, i en lounge perfekt for co-working, møter, eller avslapning. Med kostnadsfritt wifi og ladestasjoner. 
Sound Studio: Opplev eksepsjonell lydkvalitet i deres studio designet for lydentusiaster og profesjonelle brukere
Bedriftssalg: Tilpassede løsninger for din bedrifts utstyrsbehov
Brukt: En bærekraftig valgmulighet med salg av nøye gjennomgått brukt utstyr
Service: I deres servicedesk tilbyr de oppstartshjelp, sensorrengjøring, og check & clean for både kamera og datamaskiner, samt back-up løsninger
Klikk og hent: Hent nettbestillingene dine i butikken uten fraktkostnad
Budtjenester: Mulighet for å få varene dine levert med bud i Oslo-regionen

 

Velkommen til Tech Hall by Scandinavian Photo!

Tech Hall by Scandinavian Photo - Steen & Strøm
Stig inn i vårt sound studio og opplev lydens kraft, slipp kreativiteten løs i et av våre to studioer og finn din nye favorittplass i butikken. Benytt gjerne også anledningen til å ta en nybrygget espresso i vår Tech Bar.
Tech Hall by Scandinavian Photo - Steen & Strøm