burger button

The Classic Daughter

Rundt bordet i julen finner vi ofte en stresset og litt anspent datter. Men selv om hun kan himle med øynene over familiens rariteter, er det egentlig ingen andre steder i verden hun heller vil være. 

Den klassiske datteren vet sin stil og hun er like tro til den som Steen & Strøm er til å skape julestemning. Mens de fleste av oss har utforsket ulike prints og hoppet på diverse trender opp igjennom årene, skulle man tro det var denne damen som fant opp «Quiet Luxury»

Til tross for at det er endel feller man kan gå i ved innkjøp av gaver til denne litt pripne damen, har Steen & Strøm utvalget du trenger. Et godt tips er å ta en tur i vår Beauty Hall. Her hjelper en av de ansatte deg med å velge ut en duft like klassisk som henne.

Plagg i rene materialer og rolige farger vil også garantert falle i smak hos denne damen. En pen silketopp akkompagnerer den daglige koppen med kamille-te. En høyhalset genser fra Filippa K i 100 % ull er også et meget godt alternativ, som vil bli verdsatt på den ukentlige gallerirunden.

Utforsk gaveuniverset på Steen & Strøm – velkommen inn på en hyggelig julehandel!

 

Fotograf: Morten Borgestad 
Stylist: Alva Brosten 
Styling ass: Jonas Skavang 
Hår og Makeup: Sissel Fylling 
Hår/makeup ass: Dominika Langbråten 
Videografer: Push.xyz 
Produsent: Tina Agent og Steen & Strøm 
Creative: NOE
Kunde: Steen & Strøm