burger button

The Quirky Uncle

Å finne en gave som fanger essensen av din onkels personlighet, er en oppgave for den erfarne. Selv om smilet hans sitter løst, vil 40årskrisen han gjennomgår gjøre det litt ekstra vrient å treffe blink. 

For en «Quirky Uncle» kan de tradisjonelle gaveideene legges bort. Her kreves det stil. Et par Frank Walton solbriller fra S&S Man på Steen & Strøm, er et svært godt alternativ. De beskytter ikke bare mot solen, de er et fullverdig lite kunstverk som kompletterer din onkels særegne fremtoning og matcher det rockeband imaget han forsøker å tillegge seg. Enten han konsumerer en havrelatte utenfor Java, er ute og shopper naturvin eller bare speider etter fugler i parken, vil disse være hans gode følgesvenn. 

La oss feire det unike og verdsette forskjellene blant oss i gavene vi gir til våre kjære. Generelt er edgy tilbehør, gjerne i uvanlige teksturer og materialer, gode gavetips til onkelen din. Klær med print vil også tas imot med så åpne armer som kun din onkel kan ha. 

Hos Steen & Strøm finner du et utvalg av gaver som hyller din onkels sjarm, hans unike stil og kjærlighet for det absurde. Velkommen til en hyggelig julehandel!

 

Fotograf: Morten Borgestad 
Stylist: Alva Brosten 
Styling ass: Jonas Skavang 
Hår og Makeup: Sissel Fylling 
Hår/makeup ass: Dominika Langbråten 
Videografer: Push.xyz 
Produsent: Tina Agent og Steen & Strøm 
Creative: NOE
Kunde: Steen & Strøm

SHOP THE LOOK