burger button

Tips til å legge den perfekte festmakeupen

Målet med festmakeupen er glow glow glow! Bak enhver vellykket makeup, ligger et forarbeid med fokus på fukt. Ingen foundation eller concealer trives på en tørr hud. Her er fem steg til maksimal glød! Alle produktene kan kjøpes i vår Beauty Hall

Steg 1: Rens

For å bygge en hudpleierutine for fuktet, glødende hud, starter vi med en ordentlig. Kiehl´s Ultra Facial Cleanser er en utmerket start. Denne fjerner effektivt smuss og eventuell makeup, samtidig som det etterlater huden fuktet og med en sunn glød. 

 

Steg 2: Fukt

Ingenting er som å forberede seg til julebordet med en sheet mask. Lift Masken fra Filorga har i tillegg en oppløftende effekt. 

 

Steg 3: Styrke

Når masken har trukket inn i huden, er det på tide å styrke og beskytte med serum og øyekrem. COSRX sitt serum Advanced Snail 96 Mucin Power Essence inneholder 96% filtrert sneglesekret, også kjent som snegleslim. Produktet gir huden en fukt boost, minimerer aknearr og pigmentering for en jevn hudtone- og tekstur. Passer alle hudtyper, også en sensitiv hud. Sneglesekret bidrar til å øke hudens elasisitet, etterfylle fuktighet og forebygge aldringstegn i huden. Essensen har en lett gel konsistens som er hurtigabsorberende og føles ikke klissete.

Ole Henriksen Banan Bright Eye Cream er en vitamin C-rik øyekrem som reduserer synlighet av mørke ringer og fine linjer. Disse to er must-haves i enhver hudpleierutine!  

 

Steg 4: Mer fukt og beskyttelse

En god fuktighetskrem er et must. Clarins Multi-Active Jour gir huden en deilig dose med fuktighet. 

 

Steg 5: Hold liv i gløden

Etter du har lagt ansiktssminken, anbefaler vi å bruke en mist. DIOR Hydra Life Triple Impact Remover er en lette og ultrafuktende mist som virker oppfriskende og energigivende på huden, når som helst. Sorbet Water Mist fremmer produksjonen av fukt i huden og virker stimulerende, samtidig som den bidrar til at sminken varer lenger og gjenoppliver utstrålingen. Denne kan påføres når sminken er lagt, og flere ganger utover kvelden. Slik sørger du for å bevare gløden kvelden og natten igjennom. 

Kilde: Fredrik & Louisa i Beauty Hallen på Steen & Strøm