burger button

Bypåske

Skal du ha bypåske i Oslo i år? Ikke noe problem, for vi har samlet flere gode tips til hva du kan finne på alene, sammen med familie, kjæreste eller venner.

Skipåske i byen

For lite snø på fjellet? Ikke noe problem. Man trenger ikke reise langt for å stå på slalom i bra føre når man bor i Oslo. Både Tryvann og Snø holder åpent alle dager i påsken! Er du mer glad i å gå på langrenn? Ikke noe problem! Det finnes mange fine løyper både i og rett utenfor Oslo.

En kulturell påske

De fleste museer i Oslo holder åpent i påsken. Utnytt fridagene og ta deg en tur på et museum du har hatt lyst til å besøke lenge, men rett og slett ikke rekker i hverdagen.  Et tips er å sjekke ut den ny utstillingen på National Museumet av Carroll Dunham, “Hvor er jeg?”. 

Bålpanne på Grefsenkollen

Planer til helgen? Grefsenkollen har definitivt en av byens beste utsikter. Her kan du enten spise inne på restauranten eller booke en bålpanne utendørs. Bålpanne er en morsom aktivitet med både familie og venner. Det er deilig og varmt med bål og skinn med oksebuljong, spekemat og hjemmelaget eplegløgg. Book bord på grefsenkollen.no.

Fergetur til Drøbak

Båten mellom Drøbak og Aker brygge seiler alle lørdager og helligdager i påsken, og er et alternativ for alle som vil ta en pause et avbrekk fra byen i påsken. Pakk sekken, la skiene bli igjen og opplev hvor vakker fjorden kan være på en tidlig vårdag. Avgang fra Aker brygge kl. 10.00, retur fra Drøbak kl. 17.40

Gåtur i påskeværet

Ta deg en tur ut i solen og utforsk nabolaget ditt. Det finnes mange fine gåturer i byen. En av favorittene er å gå gjennom hele Oslo langs Akerselva. Det finnes mange fine spisesteder og cafeer langs Akerselva, så kanskje kombinere en gåtur og en lang lunsj med en venn.