burger button

Bypåske

Skal du ha bypåske i Oslo i år? Ikke noe problem, for vi har samlet flere gode tips til hva du kan finne på alene, sammen med familie, kjæreste eller venner.

Skitur i Oslomarka

For lite snø på fjellet? Ikke noe problem. Man trenger ikke reise langt for å stå på slalom i bra føre når man bor i Oslo. Både Tryvann og Snø holder åpent alle dager i påsken! Er du mer glad i å gå på langrenn? Ikke noe problem! Det finnes mange fine løyper både i og rett utenfor Oslo.

Steen & Strøm Bypåske - Tryvann

Påfyll i kulturhovedstaden

De fleste museer i Oslo holder åpent i påsken. Utnytt fridagene og ta deg en tur på et museum du har hatt lyst til å besøke lenge, men rett og slett ikke rekker i hverdagen.  Et tips er å sjekke ut Søylerommet på National Museet. 

Steen & Strøm bypåske - Museum

Badstu og bad i Oslofjorden

Nyt påsken i tropiske temperaturer i en sauna. Ta med deg venner og familie og lei en av de flytende badstuene til Kok som kan ta dere med på en tur i Oslofjorden. Eller ta en full spa-dag på Vestkantbadet eller The Well som ligger rett utenfor Oslo. 

Steen & Strøm bypåske - sauna

Gjør garderoben klar for vår

Unn deg en tur til byen og ta en shoppingdag uten å tenke på jobb og stress. Gå innom dine favoritt butikker i Promenaden Fashion District og ta en lang lunsj mellom butikkene hos Brasserie France som ligger perfekt til. Om du er på utkikk etter noe raskere har Steen & Strøm Food Hall en rekke med restauranter og spesialbutikker som er perfekt til en rask matbit. 
Se våre åpningstider i påsken HER. 

Steen & Strøm Bypåske - shopping

Staycation

Hva med å ferie i egen by? Book deg inn på et hotell og nyt en deilig frokost før du tusler rundt i byen. Våre favoritter er Sommerro, Att Kvadraturen, Amerikalinjen og The Thief. 

Steen & Strøm Bypåske - Staycation