burger button

Coffee with Varsity

For 10 år siden gründet brødrene Adams det stadig mer populære brandet Varsity. Vi har tatt en kaffe med duoen Sebastian og Alexander Adams som kan fortelle om hvorfor de startet nettopp et caps-merke og hvordan produktene i Varsity har utviklet seg siden start.  

Hvordan liker dere kaffen deres?

A: En dobbel espresso med litt varm melk, vær så snill.

S: Jeg er svak for en god cappuccino. 

 

Kan dere gi oss et innblikk i designfilosofien til Varsity?

S: Designfilosofien vår er veldig enkel. Vi prøver å lage et kvalitetsprodukt med skandinavisk minimalisme. For oss er detaljer og kvalitet det viktigste. Ikke å være flashy.

A: Vi startet egentlig Varsity for å dekke vårt eget behov. Vi fant ikke de capsene vi ville ha. De vi fant var typiske sportsprodukter som ble brukt som tilbehør. Vi ville ha en pen caps som passet inn i hverdagsgarderoben, uten masse logoer. En caps som hadde samme kvalitet, look and feel som resten av antrekket. 

S: Designet har utviklet seg en hel del siden oppstart. For oss har det utviklet seg veldig mye, men for kunden ser nok designet ganske så likt ut. Det er stilrent og rafinert. Men vi har jobbet mye med detaljer som kunden derimot kan føle og kjenne. 

 

Hvordan vil dere beskrive personligheten til kolleksjonen som nå er tilgjengelig på Steen & Strøm?

A: Designet vårt er tidløst. Men som en produktspesialist har vi mange ulike produktvarianter å velge mellom. Fra våre ikoniske capser i ull, cashmere eller oilskin, til mer klassiske capser i bomull. Vår special edition 10 årsjubileumscaps, er det eneste med et snev av synlig logo. 

Steen & Strøm, Varsity
Varsity har capser i ulike materialer som ull og cashmere.

Hva ønsker dere at kundene skal føle eller oppleve når de interagerer med produktene på Steen & Strøm?

S: Drømmen vår er at de umiddelbart kjenner på kvalitet. Og at produktet imponerer dem skikkelig. Vi får ofte høre at brandet og produktene er mer enn de trodde det var.

A: Vi håper kundene finner drømmecapsen sin, rett og slett.  

 

Helt tilslutt, har dere et julegavetips?

Vårt beste julegavetips er en personalisert caps! Vi har muligheten til å gravere initialene til kunden eller den som mottar gaven, på 5 minutter mens du venter her i butikken på Steen & Strøm. Siden inngraveringen gjøres på spennen, kan størrelse og farge byttes! 

Alexander Adams er daglig leder i Varsity og Sebastian Adams er ansvarlig for design og produksjon Varsity.

Steen & Strøm, Varsity
Varsity jobber kontinuerlig med å forbedre designet for best mulig komfort - alltid i et tidløst design.