burger button

Get to know: Phanta

Collage the Shop på Steen & Strøm: Nå med eksklusivt nytt merke - Phanta. Oppdag et sortiment av deres kjente vesker og t-skjorter nå i 2.etasje.

Phanta er kjent for sin ekspressive eleganse og unike tilnærming til mote, og nå kan du oppleve denne bemerkelsesverdige merkevaren i hjertet av Steen & Strøm. Collage the Shop har nylig fått inn Phanta, og dette er et spennende tilskudd til deres allerede imponerende utvalg av klær og sko.

Det som virkelig skiller Phanta ut, er deres dedikasjon til å kombinere moderne eleganse med bærekraftighet. Merket bruker miljøvennlige materialer og produksjonsmetoder, noe som gjør at hver Phanta-kreasjon ikke bare er vakker, men også bevisst om vår planet.

Så om du er på utkikk etter en måte å fornye garderoben din på eller ønsker å legge til det perfekte tilbehøret, kan du nå besøke Collage the Shop i 2. etasje på Steen & Strøm for å oppdage Phanta. Dette er sjansen til å omfavne den ekspressive elegansen som Phanta representerer, og finne det unike uttrykket som passer akkurat deg. Ta turen til Collage the Shop i dag og oppdag Phanta - din portal til en verden av tidløs skjønnhet og individuell stil.