burger button

Sommerens største kjoletrender

Oppdag sommerens største kjoletrender hos Steen & Strøm! Fra den klassiske elegante "shift dress", som oser av 60-tallets sjarm, til den hvite kjolen og den mer avslappende denim kjolen.

Den ikoniske "shift dress", populært fra 60-tallet, er tilbake for å dominere sommeren. Denne A-formede kjolen faller elegant fra skuldrene og gir en minimalistisk silhuett. Moderne tolkninger inkluderer smykkedetaljer og mønstre. Perfekt for både uformelle sammenkomster og elegante sommerfester.

Den hvite kjolen er synonym med sommer og denne sesongen, den er større enn noen gang. Fra bohemsk lace til skarpe linjer i bomull, tilbyr den hvite kjolen en frisk palett som reflekterer sommerens lys. Den passer ypperlig til alt fra stranddager til sommerfester, og den er spesielt populær under 17. mai.

Denimkjolen er sommerens uformelle favoritt som kombinerer komfort med trendy. Den kommer i mange snitt, fra skjortekjoler til mer strukturerte midi-versjoner. Dette plagget er ikke bare praktisk, men også svært stilfullt når det kombineres med fargerike tilbehør eller et par skarpe sneakers. Den er ideell for en avslappet look på varme sommerdager.

Sommerens største kjoletrender
Shift Dress
Sommerens største kjoletrender
Den hvite kjolen
Sommerens største kjoletrender
Denimkjolen
SHOP DRESSES