burger button

The Forever Pieces

Denne høsten ønsker vi å fokusere på "The Forever Pieces". Med fokus på kvalitet og langvarige plagg for å oppgradere garderoben din, samtidig med vår tolking av "Quiet Luxury" - en av moteverdenens største trender for øyeblikket. Vi har samlet 6 plagg som er et must i en hver garderobe. 

THE TRANSITIONAL BLAZER

Ettersom hjemmekontor har blitt en del av våre ukentlige rutiner, er det uunngåelig at grensene mellom jobb- og fritidsstil har blitt utydelige for mange av oss. Et eksempel på dette? Blazeren har gått fra å være en klassisk arbeidsklær til å bli en essensiell del av kapselgarderoben. En oversized variant er et vel verdt valg enten du skal på jobb eller nyte helgen.

KJØP BLAZER

A CLASSIC SHOULDER BAG

En klassisk skulderveske er allsidig og tidløs. Den passer både til formelle anledninger og avslappede dager. Med enkel design og romslig lagringsplass, kombinerer den funksjonalitet med stil. Laget av førsteklasses materialer som skinn eller kvalitetsstoff, er den holdbar og kan vare i årevis. Enten du velger en enkel svart eller fargerik variant, legger den til et tidløst preg på antrekket ditt.

TAILORED PANTS

Finn det perfekte paret med skreddersydde bukser, og du er garantert å bruke dem mye. Ikke bare gir den smigrende passformen og den naturlige elegansen en ultimate selvtillitsboost, men de er blant de få plaggene som kan bytte sømløst mellom ulike settinger (bytt bare ut dagtidssandalene eller joggeskoene med et sofistikert par hæler). Tiger of Sweden sine bukser med en stretchy twill-look vil følge deg gjennom mange anledninger, uansett sesong.

KJØP BUKSER

EVERYDAY EMBELLISHMENTS

Ikke glem de små detaljene når du setter sammen din kapselgarderobe. En elegant gullkjede, for eksempel, vil være en pålitelig følgesvenn - og Maanesten har et bredt utvalg av vakre halskjeder. Maanesten sine smykker er mer enn bare glitrende tilbehør; de er magiske energiverktøy med kraftfulle steiner og krystaller som tilfører ekstra dybde til din stil.

THE LBD

En av moteverdens mest kjente forkortelser “TLBD” står for "liten svart kjole", kan din personlige favoritt være en midi- eller maxikjole om du foretrekker det. Det eneste kravet er at den får deg til å føle deg fantastisk. Dette er den kjolen du tar på deg når du ikke har tid til å tenke eller planlegge antrekket, men trenger et plagg som oppfyller alle krav. Gå smidig fra dag til kveld i en sort kjole. En svart silkekjole fungerer perfekt fra morgen til kveld, uansett om du bruker joggesko eller høye hæler.

KJØP KJOLER

WOOL KNITS

Finn en ullgenser du elsker, og du vil umiddelbart forenkle morgenrutinen din. Cardigans har gjenvunnet sin popularitet og blitt en trendy favoritt i moteverdenen. Den allsidige stilen og muligheten til å lag-på-lag gir et moderne og avslappet uttrykk til ethvert antrekk. Fra oversized til korte lengder, er cardigans nå et essensielt plagg som kombinerer komfort og stil på en sofistikert måte.

KJØP GENSERE OG CARDIGANS

Få lengst mulig levetiden av plaggene dine, les våre tips HER.