burger button

We Love Oslo Guide

Under paraplyen We Love Oslo inviterer vi deg til å utforske Oslo’s skjulte perler og finne det perfekte antrekket for hver opplevelse. Fra kunst i Ekebergparken til vandring i Oslomarka ved Frognerseteren, fra urban avslapning i badstue i Bjørvika til en kulturell reise i Munch-museet. Bli med på øyhopping i Oslofjorden og oppdag luksuriøse shoppingopplevelser på Steen & Strøm. Vi elsker Oslo, og vi vil at du skal oppleve byen vår på sitt beste

FROGNERSETEREN

Ditt Startpunkt for Oslomarka Frognerseteren er inngangsporten til Oslomarka og en ideell destinasjon for deg som elsker friluftsliv. Her kan du starte en rekke vandreturer som tar deg gjennom Oslo’s vakreste skogsområder. Etter en dag med vandring, kan du slappe av og nyte tradisjonell norsk mat i Frognerseteren restaurant, med utsikt over byen.

We Love Oslo - Frognerseteren

We Love Oslo - Frognerseteren

BADSTUE I BJØRVIKA

Utforsk badstuer ved fjorden i Bjørvika, et av Oslo’s mest unike avslapningssteder. Her kan du kombinere ro og velvære med spektakulær utsikt over Oslofjorden. Dykk ned i de varme badstuene og kjøl deg ned med en forfriskende dukkert i fjorden. Det er den perfekte måten å koble av fra byens hektiske hverdag og samtidig få den beste utsikten over Operaen. 

We Love Oslo - Badstue i Bjørvika

We Love Oslo - Badstue i Bjørvika

SHOPPING I OSLO

I hjertet av Oslo finner du verdens eldste varemagasin, Steen & Strøm. Den perfekte shopping destinasjonen når du er på utkikk etter klær fra kjente merkevarer, barneklær, frisør, sminke og hudpleie. Du finner også en Food Hall i underetasjen, som er perfekt hvis du vil ta en matbit og befinner deg midt i sentrum.

We Love Oslo - Shopping

We Love Oslo - Shopping

MUNCH

Oslo’s nye Munch museum er en av byens største kulturelle attraksjoner. Her kan du utforske en omfattende samling av Edvard Munchs verk, inkludert ikoniske malerier som “Skrik”. Museet byr på en dyptgående innsikt i kunstnerens liv og arbeid, og er et obligatorisk stopp for alle kunstinteresserte.

We Love Oslo - Munch

We Love Oslo - Munch

ØYHOPPING I OSLOFJORDEN

Sommer i Oslo er ikke komplett uten en tur på fjorden. Øyhopping i Oslofjorden gir deg muligheten til å besøke pittoreske øyer som Hovedøya, Gressholmen og Lindøya. Her kan du nyte rolige strender, historiske ruiner og en følelse av fred som du sjelden finner i byen.

We Love Oslo - Øyhopping i Oslofjorden

We Love Oslo - Øyhopping i Oslofjorden

EKEBERGPARKEN

Ekebergparken er et must for kunstelskere og naturelskere. Denne skulpturparken, med utsikt over Oslofjorden, tilbyr en unik kombinasjon av kunst og natur. Gå på oppdagelsesferd blant verkene til verdenskjente kunstnere, og nyt en fantastisk utsikt over byen og fjorden. Parken er perfekt for en avslappende dag ute, hvor kunst og natur går hånd i hånd. Kle deg komfortabelt med gode sko for å utforske parken fullt ut, og ta gjerne med en piknikkurv for å nyte en rolig stund med utsikt.