burger button

Læmon Mellow Yellow

En unik kombinasjon av salt lakris og en av naturens friskeste frukter, nemlig sitron. Oppdag den nye smaken til Lakrids by Bülow: Læmon Mellow Yellow på Steen & Strøm

Lakris og sitron høres gjerne ikke ut som en naturlig kombinasjon, men motsetninger tiltrekker hverandre og gir ofte store opplevelser. LÆMON - MELLOW YELLOW er en unik kombinasjon av salt lakris og en av naturens friskeste frukter, nemlig sitron. Lakriskjernen er omsluttet av delikat hvit sjokolade, fløte og vanilje for å sikre en perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og salthet.

B-Passion Fruit: Søt lakris ikledd nøye utvalgt hvit sjokolade og forførende pasjonsfrukt. Sjokoladens sødme, pasjonsfruktens syrlighet og lakrisens evne til å forene smaksopplevelsene gir den perfekte smaken. Søtt, syrlig og suverent – dekket av et delikat, sprøtt sukkerskall.
Mixed: Dette glasset inneholder noen av naturens mest elskelige frukter. Vi har samlet sesongens Limited Edition LÆMON – MELLOW YELLOW og B – PASSION FRUIT fra vårt Classic-sortiment i samme glass, slik at du kan smake på mirakelet som skjer når pasjonsfrukt og sitron møter lakris.