burger button

Oslotips fra Anne Valeur

I forbindelse med vår sommerkampanje “We Love Oslo” har vi samlet inn de beste tipsene fra noen kjente Oslo Insidere. 
Få de beste Oslo tipsene fra fotograf Anne Valeur. Få tips på hva du kan gjøre en regnfull dag i Oslo, eller hvem av øyene i Oslofjorden du skal velge. 

Anne Valeur

Ditt beste Oslo tips på en deilig sommerdag?

– Mitt beste tips på en deilig sommerdag i Oslo er å ta båten til Gressholmen for så å finne seg en egen plass et eller annet sted på øya. Det er alltid færre folk der enn på Hovedøya (og kortere kø til båten), og man kan spise reker og ta et glass på Gressholmen kro før man drar hjemover. Deretter hadde jeg gått videre til Becco som ofte har musikk eller dj’s til sent i bakgården.

Hvor finner man deg en regnfull dag?

– På en regnfull dag så hadde jeg dratt på Nasjonalmuseet - omstridt arkitektur, men atmosfæren inne syns jeg er helt fantastisk, og du kan bruke en hel dag der, om du bare orker. Det er så mye å se på både av gammel og historisk kunst (teppene fra middelalderen!) og nye utstillinger, som akkurat nå med samiske Britta Marakatt-Labba og Mark Rothko. God mat i snitte-restauranten når man trenger en påfyll!

Drømmedag i Oslo?

– Min drømmedag i Oslo hadde vært å dra på båttur, enten med venner som har båt eller med Kok Oslo. Med én gang man kommer seg ut på vannet så har man hele Oslo for seg selv. Hadde selvsagt badet mange ganger, for så å dra tilbake til byen for å spise på et sted der sola skinner lenge, som feks Nektar. Delt en god flaske vin og skravla med alle kjente som til enhver tid ramler innom. Det er alt jeg trenger!

Finn flere Oslo tips i vår sommerkampanje We Love Oslo HER