burger button

Oslotips fra Det Serveres

I forbindelse med vår sommerkampanje “We Love Oslo” har vi samlet inn de beste tipsene fra noen kjente Oslo Insidere. 
Først ut er duoen bak Instagram-kontoen Det Serveres. Her tipser de om hvor du kan ta båtturen, hvor du kan befinne deg på en regnværsdag og masse mer. 

Det Serveres

Deres beste tips på en sommerdag?

– Vårt beste tips på en deilig sommerdag er å pakke bagen og ta båten ut til en av de idylliske øyene i Oslofjorden. I bagen har vi med lunsj, drikke og lesestoff. Vi blir gjerne liggende i timesvis, før vi vender nesa hjemover og avslutter med pizza i Bjølsenparken. Ingenting slår en sommerdag som dette.

Hvor finner vi dere på en regnfull dag?

– På en regnværsdag finner du oss helst på en våre favorittrestauranter- eller vinbarer. Oslo imponerer stadig og listen over steder vi elsker blir bare lengre og lengre. I sommer vil vi tilbake til Grotto, Panu eller Arakataka, og selvfølgelig vår nabolagsvinbar Lasarett.

Hvilken spot synes dere fortjener mer oppmerksomhet?

– Oslo kryr av mange hyggelige plasser, men et sted som vi syntes fortjener mer oppmerksomhet er Lilleborg torg som ligger langs Akerselva. Her er det nydelige uteplasser for et glass vin eller en matbit i sola og Det Andre Teatret byr på underholdning og god stemning - og snart er det en ny fin badstu på plass.

Finn flere Oslo tips i vår sommerkampanje We Love Oslo HER