burger button

Ro & Raff juleunivers

Velkommen til Ro & Raff sitt juleunivers i 4.etasje!

Ro & Raff har på få år blitt en av Norges ledende leverandører av blomster og dekorasjon og er kanskje aller mest kjent for spektakulære installasjoner på eventer, fester og bryllup. Frem mot jul inviterer de til sitt univers i 4 etg, hvor du kan finne en rekke dekor- blomster- og gaveartikler, med blant annet stearinlys og lysestaker fra Ester & Erik, servise og interiør fra Broste Copenhagen og unike kranser og blomster fra Ro & Raff.

Noen utvalgte datoer vil Ro & Raff holde masterclasses hvor du har mulighet til å lage din egen, ekslusive julekrans. Elis Hougen fra Ro & Raff vil ta deg gjennom hele prosessen, og resultatet blir en helt unik julekrans. Du kan se frem til mye moro, god læring og et flott sluttresultat. Alt av verktøy og utstyr inkludert. Meld deg på HER før alle plassene er tatt. 

Lørdag 25. november kl. 11:00 - 12:30
Onsdag 29. november kl.17:00 - 18:30
Lørdag 2. desember kl. 11:00 - 12:30

Ro & Raff juleunivers Steen & Strøm
Lag din egen julekrans med Ro & Raff.

Hos Ro & Raff kan du også få gavene dine eksklusiv innpakket og personaliserte til den heldige du skal gi gaven til. Perfekt hvis du vil gi den lille ekstra på en julegave, venninnegave, vertinnegave eller til og med en gave til deg selv. 

 

Ikke glem å nominer en du ønsker skal få et gavekort på Steen & Strøm til en verdi av 5.000kr i ønsketreet, som du også finner i 4. etasje. 

Ro & Raff juleunivers Steen & Strøm
Ro & Raff juleunivers
Ro & Raff juleunivers Steen & Strøm
Ro & Raff juleunivers