burger button

Julen på Steen & Strøm

Julen er fullt i gang på Steen & Strøm, og det vil være mange morsomme aktiviteter og spennende konkurranser for både store og små. Vi vil garantere at du og dine vil få ordentlig julestemning. 

RO & RAFF POP-UP
Ro & Raff vil ha pop-up i 4. etasje på magasinet hvor de vil selge sine flotte julekranser, blomsterdekorasjoner, lysestaker og masse annet fint. Du vil også ha muligheten til å få gavene dine ekstra pent pakket inn av dem. Les mer om juleuniverset og hvordan du kan melde deg på for å lage din helt egen julekrans HER.

ØNSKETRE
I 4. etasje vil det befinne seg et ønsketre hvor du har muligheten til å nominere én du mener fortjener en fin gave. 21. desember trekker vi en vinner blant alle kortene på treet som vinner et gavekort på kr. 5.000 til å bruke i butikkene på Steen & Strøm.

Ro & Raff pop-up
Ro & Raff pop-up

JULENISSEBESØK
Hver lørdag i Desember kommer nissen på besøk til Steen & Strøm. Han vil lage julestemning og ha fortellerstunder hvor det vil bli delt ut noen fine førjulsgaver til de små. 
Dato: Lørdag den 2., 9., 16., og den 23. desember 
Tid:  kl. 12:00 - 16:00 
Fortellerstund i 5. etasje: kl. 13, kl. 14 og kl. 15

ADVENTSKONKURRANSE
Følg med på vår Instagram-konto @steenogstromoslo for spennende konkurranser hver søndag i advent. Her deles det ut fine premier fra flere av butikkene på magasinet.

ÅPNINGSTIDER
Se våre åpningstider for desember HER.

Fortellerstund med julenissen  på Steen & Strøm
Julenisse hver lørdag i desember