burger button

Sesongen største solbrilletrender

Vår er i luften og solen er høyere på himmelen – det er tid for å fornye tilbehørsgarderoben med de nyeste solbrilletrendene. Chimi, kjent for sitt trendy og kvalitetsbevisste utvalg, åpner sin nyeste butikk hos Steen & Strøm den 12. april 2024.

AVIATOR

Aviator-solbrillene, med sine karakteristiske dråpeformede glass og tynne metallrammer, har vært et stilikon siden de først ble populære blant piloter for nesten et århundre siden. Med moderne oppdateringer som farget metall og gradienttonede linser, forblir disse brillene et must-have for både menn og kvinner i 2024.

Chimi Steen & Strøm - Aviator

MINIMALISTISKE GEOMETRISKE FORMER

For de som foretrekker en mer moderne estetikk, dominerer skarpe linjer og uventede former. Disse minimalistiske, men iøynefallende designene tilbyr en subtil måte å skille seg ut på, og speiler en avantgarde-tilnærming til tilbehør.

Chimi Steen & Strøm - Minimalistiske geometriske former

THE 90's REVIVAL

Gjenopplev nittitallets dristighet med solbriller som feirer denne dekadente epoken. Tenk dristige rammer, store linser og en overflod av attitude. Disse solbrillene gir en leken nikk til fortiden mens de fortsatt føles friske og relevante i dagens motebilde.

Chimi Steen & Strøm - 90s

VINTAGEINSPIRERTE CAT-EYE

Disse ikoniske rammene fortsetter å fascinere, og i år ser vi moderne vrier som kombinerer nostalgi med nyskapning. Med forfinet eleganse og en hint av retro, passer cat-eye solbriller perfekt til den stilbevisste som ønsker å legge en sofistikert touch til sine vår- og sommerantrekk.

Chimi Steen & Strøm - Vintageinspirert cat-eye