burger button

The Joy of Giving

Gavene vi gir til våre kjære kan skape uforglemmelige øyeblikk. Ingenting slår følelsen av å glede en du er glad i med en gave som virkelig treffer. På Steen & Strøm finner du noe til kjæresten, datteren, lillebroren, onkelen, barnebarnet eller andre du ønsker å glede med en unik presang. 

Hos Steen & Strøm gjør vi det gøy å gi – uansett hva slags personlighet du skal finne gave til i år. For familiens IT-girl, hun som naturlig tar rampelyset, bringer en «sassyness» til bordet og som alltid har en annen "litt morsommere" fest å dra på, vil en skinnveske fra Zadig et Voltaire gjøre jobben. 

Til bestemors «flamboyante» nye kjæreste, han som på sjarmerende vis mestrer evnen til å åpne både hennes hjerte og lommebok, kan vi anbefale et gullbelagt armbånd fra Crystal Haze hos S&S Man med stener like glitrende som smilet hans.

Vi kjenner alle den litt overambisiøse lillebroren. Familiens fremtidige «banker» som lengter etter en karriere på Wall Street. Vi krysser fingrene for at hans stå-på-vilje er like slitesterk som skinnet i en lommebok fra Mulberry. En perfekt gave til storsjarmøren.

The Joy of Giving
Steen & Strøm har gavene som overrasker selv den mest kresne datteren. Også kalt familiens IT-girl.

Uncle alert! Uansett hvilken livskrise din Quirky Uncle  går igjennom – la han gjøre det med stil. Et par solbriller fra Frank Walton fra S&S Man er helt i tråd med den yngre livsstilen han har pålagt seg den siste tiden. 

Rundt middagsbordet finnes det ofte en stresset og litt anspent dame, The Classic Mother. Selv om hun ikke alltid er like god til å uttrykke sin glede over de familiære sammenkomstene, er det egentlig ingen andre steder i verden hun heller vil være. En parfyme fra Armani Privé myker henne raskt opp. Beauty Hallen har et stort utvalg. 

Utforsk gaveuniverset på Steen & Strøm – velkommen inn på en hyggelig julehandel!

 

Fotograf: Morten Borgestad 
Stylist: Alva Brosten 
Styling ass: Jonas Skavang 
Hår og Makeup: Sissel Fylling 
Hår/makeup ass: Dominika Langbråten 
Videografer: Push.xyz 
Produsent: Tina Agent og Steen & Strøm 
Creative: NOE
Kunde: Steen & Strøm

The Joy of Giving
Vi har gavene til "The Quirky Uncle" - han som gjør hvert juleselskap til en fest.
The Joy of Giving
La oss ikke glemme "The Grandmother". Hun som kanskje er årsaken til at vi er samlet rundt bordet.